hout van ons

Sleutel tot ons succes? Gewoon doen wat je belooft

Steigerhout het Gooi is al sinds 2008 een begrip in het Gooi en ver daarbuiten, maar omdat we inmiddels veel meer bieden dan alleen steigerhout hebben we recent de naam veranderd in houtvanons. Wij leveren dus nog steeds de mooi afgewerkte steigerhouten meubels, maar bieden daarnaast ook timmerwerk voor huis en tuin. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor maatwerk veranda's of tuinhuisjes. Wij maken 90% van wat wij leveren helemaal zelf in onze werkplaats in Naarden. We zijn dus niet afhankelijk van de catalogi en de bijkomstige lange levertijden van de grote merken - wij zijn een stuk flexibeler en toegankelijker. Gezelliger ook ;-)

Wij omarmen het internet en alle praktische bijkomstigheden, maar we hechten nog meer waarde aan het persoonlijke contact. Als je goed maatwerk wilt leveren dan moet je je klant goed begrijpen en daarom nodigen we mensen vaak uit om naar Naarden te komen, of we gaan naar de klant toe. Voor grote, complexere opdrachten gebeurt dit eigenlijk altijd - kleine of eenvoudige klussen kunnen we vaak wel na telefonisch contact opstarten.   

Wij hanteren een levertijd van plusminus 3 weken. Meubelen - carports of tuinhuisjes worden desgewenst thuisbezorgd en gemonteerd.