Houten Overkapping

Houten overkappingen schieten als paddestoelen uit de grond. Veranda's worden aan gevels en schuurtjes gebouwd om een heerlijke extra leefruimte te creëren. Klanten geven stuk voor stuk aan dat ze tegenwoordig veel vaker buiten zijn - lekker even ontbijten of s'avonds bij een houtkacheltje wegzwijmelen met een drankje en een hapje. Het kan nu het hele jaar door. 

Gezellig en praktisch 

Veranda's of terrasoverkappingen zijn naast goede sfeermakers ook gewoon praktisch. Geen gesleep meer met kussens van de tuinset - om maar iets te noemen. Tuinmeubels blijven netjes en je loopt minder vuil naar binnen. Modderlaarzen blijven buiten staan zonder risico dat er de volgende dag een laagje water in staat. 

 

Overkappingen en carports gebouwd met houtvanons kunnen worden uitgerust met alle denkbare opties; kacheltjes, lichtkoepels, elektra, schoorstenen, schuine daken of platte daken - alles is mogelijk.

 

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? 

 

Als u al een ontwerp in gedachte heeft dan ontvangen we daar graag een schets van - eventueel voorzien van de gewenste afmetingen. Wij kunnen ook samen met u gaan meten en mogelijkheden voor u schetsen. In beide gevallen kunt u uw wensen met ons delen via het contactformulier of door gewoon een email te sturen. Bellen kan natuurlijk ook - wat u het makkelijkst vindt. 

Wij proberen alle aanvragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden. 

Recent opgeleverde opdrachten

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Relevante pagina's

Stijlvolle 'jungle' overkapping
Stijlvolle 'jungle' overkapping
press to zoom
Tuinoverkapping
Tuinoverkapping
press to zoom
Overkappingen steigerhout
Overkappingen steigerhout
press to zoom