Badkamer

Hout in de badkamer

Hout in de badkamer creëert sfeer. Maar hout is ook gevoelig voor water en vocht dus is het dan wel verstandig om voor hout te kiezen? Welk type hout moet u gebruiken voor het wastafelmeubel of de douchevlonder die elke dag nat wordt?

 

Hardhouten badkamermeubelen 

Niet de goedkoopste oplossing maar wel de meest duurzame oplossing is teakhout - maar ook massief bamboe blijft lang mooi. Door de materialen regelmatig goed in de olie te zetten voorkomt u dat het hout verkleurt en zal vocht nauwelijks invloed hebben op de meubelen. Dit hout is uitstekend geschikt voor houten douchevlonders of andere meubels die door en door nat kunnen worden.  

 

Een voordelig alternatief

 

Maar ook steigerhout of andere zachte houtsoorten leent zich prima voor toepassingen in de badkamer. Bedenk alleen wel dat de ruime elke dag goed geventileerd moet worden en dat zacht houten meubels net iets meer onderhoud nodig hebben. 

Pure uitstraling van onbehandeld hout

 

Met het aanbrengen van meerdere wax-lagen (wit en transparant) wordt de natuurlijke, onbehandelde uitstraling behouden en is het meubel geschikt om in vochtige ruimtes geplaatst te worden. U kunt dit zelf of door ons laten uitvoeren. 

Heeft u ergens een badkamermeubel gezien die u niet op deze website kunt vinden? Stuur ons dan een foto of een tekening van het meubel zodat wij een inschatting kunnen maken wat onze productiekosten zullen zijn. U kunt deze informatie met ons delen via de contactpagina.

Wij proberen alle aanvragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden. 

Recent opgeleverde opdrachten

 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Relevante pagina's

Wandbekleding
Wandbekleding

Steigerhout op de wand

press to zoom
Pure uitstraling
Pure uitstraling
press to zoom
Hout gecombineerd met betonciré
Hout gecombineerd met betonciré

Betonciré is helemaal hot!

press to zoom